Sergen Yalçın Imza Töreni - Sergen Yalçın: Futbolda hiçbirşeyin garantisi yok! : Ahmet nur çebi ve sergen yalçın'ın sözleri şu şekilde

Sergen Yalçın Imza Töreni - Sergen Yalçın: Futbolda hiçbirşeyin garantisi yok! : Ahmet nur çebi ve sergen yalçın'ın sözleri şu şekilde. Beşiktaş, vodafone park'ta yapacağı antrenmanla, sergen yalçın'ı taraftarla buluşturacak. Beşiktaş'ta sergen yalçın 14 yıl sonra siyah beyazlı kulübe geri dönerken, vodafone park'ta genç teknik adam için imza töreni düzenlendi. Sergen yalçın'ın imza töreninde yönetim kurulu üyeleri de tam kadro sahada yer aldı. Sergen yalçın taraftara yaptığı konuşmada, hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmadım. Ahmet nur çebi ve sergen yalçın'ın sözleri şu şekilde

Teknik direktörümüz sergen yalçın'ın i̇mza töreni. Kendisine, imza töreni için gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. diye konuştu. Uzun yıllar sonra beşiktaş'a teknik direktör olarak dönüş yapan taraftarın sevgilisi sergen yalçın için bugün görkemli bir imza töreni gerçekleştirildi. Teknik direktörümüz, sergen yalçın, i̇mza töreni, vodafone park futbol, basketbol, voleybol, hentbol, kürek, boks, atletizm, kros sergen yalçın'ın muhteşem i̇mza töreni! Beşiktaşlı taraftarlar, sergen yalçın'ın imza törenini takip etmek için stada akın etti.

Beşiktaş Sergen Yalçın'ı resmen açıkladı… Yarın saat 19.03 ...
Beşiktaş Sergen Yalçın'ı resmen açıkladı… Yarın saat 19.03 ... from i.f5haber.com
Beşiktaş'ta sergen yalçın 14 yıl sonra siyah beyazlı kulübe geri dönerken, vodafone park'ta genç teknik adam için imza töreni düzenlendi. Antrenman için herhangi bir bilet satışı yapılmayacak. Sergen yalçın için vodafone park'ta imza töreni düzenlendi i taraftarlardan görüntüler i beşiktaş. Imza törenine gelemeyecek taraftarlarımız, biletlerini başka hoş geldin sergen yalçın kavuştuk tekrardan çocuk gibi mutluydu hocamız yüzünden gülümseme hareketlerinden samimiyet eksik olmadı. Sergen yalçın için vodafone park'ta imza töreni düzenlendi. Sergen yalçın'ın imza töreni tarihi belli oldu. Kendisine, imza töreni için gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. diye konuştu. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü resmen sergen yalçın oldu.

Sergen yalçın'ın imza töreninde yönetim kurulu üyeleri de tam kadro sahada yer aldı.

Kendisine, imza töreni için gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. diye konuştu. Uzun yıllar sonra beşiktaş'a teknik direktör olarak dönüş yapan taraftarın sevgilisi sergen yalçın için bugün görkemli bir imza töreni gerçekleştirildi. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'ın imza töreni yarın 19:03'te vodafone park'ta yapılacak. Kendisine, imza töreni için gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. diye konuştu. Daha sonra skorboarddan sergen yalçın'ın beşiktaş formasıyla attığı gollere yer verildi. İmza töreni öncesinde stat ekranlarında sergen yalçın için hazırlanan özel video gösterildi. Daha sonra skorboarddan sergen yalçın'ın beşiktaş formasıyla attığı gollere yer verildi. Sergen yalçın için vodafone park'ta imza töreni düzenlendi. Beşiktaş'ta sergen yalçın için vodafone park'ta imza töreni düzenlendi. Смотреть sergen yalçın imza töreni скачать mp4 360p, mp4 720p. Taraftarların uzun süren tezahüratları arasında kısa bir konuşma yapan ve çok heyecanlı olduğunu söyleyen sergen yalçın imza töreninde, arkadaşlar, çok heyecanlıyım. Beşiktaş kulübü, yeni teknik direktörü sergen yalçın için vodafone park'ta imza töreni düzenledi. İmza töreni süresince taraftarlar, yalçın lehine tezahüratlarda bulundu.

İmza töreni öncesinde stat ekranlarında sergen yalçın için hazırlanan özel video gösterildi. Taraftarların uzun süren tezahüratları arasında kısa bir konuşma yapan ve çok heyecanlı olduğunu söyleyen sergen yalçın imza töreninde, arkadaşlar, çok heyecanlıyım. Hocamız sergen yalçın ile devam edeceğiz. Beşiktaşlı taraftarlar, sergen yalçın'ın imza törenini takip etmek için stada akın etti. Taraftarın heyecanla beklediği isimle 1.5 yıllık anlaşmaya varan beşiktaş imza töreni düzenlendi.

SERGEN YALÇIN İMZA TÖRENİ-VODAFONE PARK - YouTube
SERGEN YALÇIN İMZA TÖRENİ-VODAFONE PARK - YouTube from i.ytimg.com
Teknik direktörümüz, sergen yalçın, i̇mza töreni, vodafone parkfutbol, basketbol, voleybol, hentbol, kürek, boks, atletizm, kros, güreş ve briç dallarında. Beşiktaşlı taraftarlar sergen yalçın için düzenlenen imza töreninde fikret orman'a hesap sorsana diye bağırdı. Beşiktaş kulübü, futbol takımının yeni teknik direktörü sergen yalçın için yarın taraftarının önünde imza töreni düzenleyecek. Uzun yıllar sonra beşiktaş'a teknik direktör olarak dönüş yapan taraftarın sevgilisi sergen yalçın için bugün görkemli bir imza töreni gerçekleştirildi. Kendisine, imza töreni için gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. diye konuştu. Taraftarın heyecanla beklediği isimle 1.5 yıllık anlaşmaya varan beşiktaş imza töreni düzenlendi. İmza töreni süresince taraftarlar, yalçın lehine tezahüratlarda bulundu. Beşiktaş'ta sergen yalçın 14 yıl sonra siyah beyazlı kulübe geri dönerken, vodafone park'ta genç teknik adam için imza töreni düzenlendi.

Hocamız sergen yalçın ile devam edeceğiz.

Teknik direktörümüz sergen yalçın'ın i̇mza töreni. Kendisine, imza töreni için gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. diye konuştu. Beşiktaş, vodafone park'ta yapacağı antrenmanla, sergen yalçın'ı taraftarla buluşturacak. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü resmen sergen yalçın oldu. Beşiktaş'ta sergen yalçın 14 yıl sonra siyah beyazlı kulübe geri dönerken, vodafone park'ta genç teknik adam için imza töreni düzenlendi. Beşiktaşlı taraftarlar sergen yalçın için düzenlenen imza töreninde fikret orman'a hesap sorsana diye bağırdı. Uzun yıllar sonra beşiktaş'a teknik direktör olarak dönüş yapan taraftarın sevgilisi sergen yalçın için bugün görkemli bir imza töreni gerçekleştirildi. Başkan ahmet nur çebi ile bu sabah görüşen ve anlaşan sergen yalçın'ın yarın medya önünde imza töreni düzenleneceği ilk maçına da çaykur rizespor karşısında çıkacağı bildirildi. İmza töreni süresince taraftarlar, yalçın lehine tezahüratlarda bulundu. Kendisine imza sürecinde göstermiş olduğu fedakarlık ve tavır için çok teşekkür ediyorum. Daha sonra skorboarddan sergen yalçın'ın beşiktaş formasıyla attığı gollere yer verildi. Sergen yalçın beşiktaşa imza attı. Daha sonra skorboarddan sergen yalçın'ın beşiktaş formasıyla attığı gollere yer verildi.

Teknik direktörümüz, sergen yalçın, i̇mza töreni, vodafone park futbol, basketbol, voleybol, hentbol, kürek, boks, atletizm, kros sergen yalçın'ın muhteşem i̇mza töreni! İmza töreninde konuşan sergen yalçın, çok heyecanlıyım. Hocamız sergen yalçın ile devam edeceğiz. Taraftarın heyecanla beklediği isimle 1.5 yıllık anlaşmaya varan beşiktaş imza töreni düzenlendi. Sergen yalçın için vodafone park'ta imza töreni düzenlendi.

Sergen Yalçın İmza Töreni - YouTube
Sergen Yalçın İmza Töreni - YouTube from i.ytimg.com
Kendisine, imza töreni için gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. diye konuştu. Başkan ahmet nur çebi ile bu sabah görüşen ve anlaşan sergen yalçın'ın yarın medya önünde imza töreni düzenleneceği ilk maçına da çaykur rizespor karşısında çıkacağı bildirildi. Daha sonra skorboarddan sergen yalçın'ın beşiktaş formasıyla attığı gollere yer verildi. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü resmen sergen yalçın oldu. Sergen yalçın için vodafone park'ta imza töreni düzenlendi. Abdullah avcı ile yollarını ayıran ve sergen yalçın'ı 1,5 yıllığına takımın başına getiren beşiktaş'ta 47 yaşındaki teknik adam için vodafone park'ta imza töreni düzenlenecek. Uzun yıllar sonra beşiktaş'a teknik direktör olarak dönüş yapan taraftarın sevgilisi sergen yalçın için bugün görkemli bir imza töreni gerçekleştirildi. Imza törenine gelemeyecek taraftarlarımız, biletlerini başka hoş geldin sergen yalçın kavuştuk tekrardan çocuk gibi mutluydu hocamız yüzünden gülümseme hareketlerinden samimiyet eksik olmadı.

Beşiktaş kulübü, yeni teknik direktörü sergen yalçın için vodafone park'ta imza töreni düzenledi.

Daha sonra skorboarddan sergen yalçın'ın beşiktaş formasıyla attığı gollere yer verildi. Beşiktaş kulübü futbol takımının yeni teknik direktörü sergen yalçın için vodafone park' ta taraftarın önünde imza töreni düzenledi. Sergen yalçın taraftara yaptığı konuşmada, hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmadım. Sergen yalçın beşiktaşa imza attı. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü resmen sergen yalçın oldu. İki cümle söylersem yeterli olacak. Daha sonra skorboarddan sergen yalçın'ın beşiktaş formasıyla attığı gollere yer verildi. Başkanımız ahmet nur çebi, yönetim kurulu üyelerimiz ve binlerce taraftarımızın katılımıyla vodafone park'ta, teknik direktörümüz sergen yalçın için imza töreni düzenlendi. İmza töreni öncesinde stat ekranlarında sergen yalçın için hazırlanan özel video gösterildi. Beşiktaşlı taraftarlar, sergen yalçın'ın imza törenini takip etmek için stada akın etti. Sergen yalçın için vodafone park'ta imza töreni düzenlendi i taraftarlardan görüntüler i beşiktaş. İmza töreni süresince taraftarlar, yalçın lehine tezahüratlarda bulundu. Teknik direktörümüz, sergen yalçın, i̇mza töreni, vodafone parkfutbol, basketbol, voleybol, hentbol, kürek, boks, atletizm, kros, güreş ve briç dallarında.

Kulübün efsane isimlerinden sergen yalçın 'ı takımın başına getiren ve 1,5 yıllık sözleşme imzalayan beşiktaş , genç teknik adam için dikkat çeken bir imza töreni düzenleyecek sergen yalçın. Beşiktaşlı taraftarlar sergen yalçın için düzenlenen imza töreninde fikret orman'a hesap sorsana diye bağırdı.

Posting Komentar

0 Komentar